Over het toc TEAM

Dit is ons team. Een club met allemaal enthousiastelingen, die hard werken om jouw werkruimte een stuk beter en gezonder te maken.

Wij houden van een persoonlijke benadering. We zitten graag met je om de tafel om te horen wat jouw wensen zijn en brengen deze helder in beeld. Daarna bekijken we samen alle mogelijkheden en komen we tot een resultaat waar onze klanten ontzettend blij van worden. 

team TOC kantoorinrichting

Het TOC team dit jaar op de Orgatec in Keulen

* Shirley en Maurice zijn nieuw binnen ons team. We gaan van allebei nog een foto laten maken. 

TOC ZET DE KLANT CENTRAAL EN INVESTEERT ECHT IN DUURZAME RELATIES

De missie van TOC is: Een interieur moet functioneel, aantrekkelijk en het imago van het bedrijf uitstralen. Een aangenaam en gezond interieur kenmerkt zich door een juist ingestelde werkplek, waarbij ergonomie, verlichting en geluid de sfeer verbeteren wat bijdraagt aan de motivatie, inspiratie en productiviteit van de werknemers. Daardoor is er een verlaging van het ziekteverzuim en dat heeft als resultaat kostenbesparing. Hiermee wordt dus een win-winsituatie verkregen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een uitstekende persoonlijke service bieden. Een grote groep tevreden klanten heeft onze service inmiddels ervaren. Wij voeren projecten uit voor bedrijven, hotels, restaurants, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties.

Wij helpen je graag verder met helder advies en natuurlijk het realiseren van jouw droominterieur.

Van Total Office Concepts Eemland naar TOC kantoorinrichting

Onze transitie helder uitgelegd

Vragen? Neem direct contact op

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen tot nu toe? Vul het formulier in

kantoorinrichting clamp montage

    Een gezondere werkplek willen we allemaal wel

    Ons lookbook laat zien hoe dit eruit ziet