Genoeg inspiratie voor je volgende project

Kantoorruimtes ingericht bij Fischer

Genoeg inspiratie voor je volgende project

Fischer

Toelichting op dit project

Fischer een zeer innovatief bedrijf bekend van bevestigingssystemen van kunststof, metaal of chemische bevestigingsmiddelen, vaklui en professionals over de hele wereld vertrouwen op hun innovatieve producten, systemen en diensten. TOC kantoorinrichting heeft het vertrouwen gekregen om hun kantoorverdieping te mogen inrichten. Bestaande uit kantine, brainstormruimte, vergaderruimte, werkplekken en directiekantoor. Voor het project is gebruikgemaakt van de producten van Palmberg, Bejot, Mikomax en Girsberger.

Het inrichten van een open kantoortuin

Over het inrichten van kantoortuinen moet goed worden nagedacht. Het nadeel van een grote open ruimte met veel medewerkers, is dat er veel minder privacy is en je daardoor al gauw last hebt van (storend) geluid of verstoring door beweging. Door kasten te plaatsen naast de duo-bureaus, worden de prikkels van langslopende collega’s verminderd. Planten op de kasten zorgen er voor dat de luchtkwaliteit en akoestiek verbeterd wordt. Ook zorgen planten voor een vriendelijke uitstraling en kunnen de creativiteit bij de werknemers verhogen. Door akoestische panelen te plaatsen tussen de bureaus wordt de privacy verhoogt, de galm verminderd en de akoestiek verbeterd. Dit alles zorgt voor een rustigere werkplek, waar productief gewerkt kan worden.

kantoorinrichting palmberg bureau

Kantoren inrichten is wat wij doen

Wanneer de levering compleet is komen we in actie. De monteurs zorgen ervoor dat alles in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt. Wij verzorgen de projectmontage op locatie. Ons team zorgt ervoor dat het eindresultaat wordt opgeleverd volgens de ontwerptekening.

een momentje rust in de kantine

De plek om even een kopje koffie te pakken en een broodje te eten moet niet vergeten worden. Hier komt de werknemer om energie op te doen, te ontspannen en bij te praten. Even uit de vertrouwde kantooromgeving. Een kantine mag er daarom ook anders uitzien dan het kantoor. Door de hoogte van tafels te variëren, ontstaat er een andere dynamiek wat zorgt voor creativiteit en ontspanning. 

kantoorinrichting bejot kruk kantine

Vragen? Neem contact op

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen? Vul het formulier in

kantoorinrichting clamp montage

    Wellicht voor jou ook interessant