Genoeg inspiratie voor je volgende project

Kantoorpand ingericht bij Heinen & Hopman

Genoeg inspiratie voor je volgende project

Heinen & Hopman

Toelichting op dit project

Eén van de beste HVAC-bedrijven ter wereld is Heinen en Hopman uit Bunschoten-Spakenburg. We zijn dan ook trots om een bedrijf van dit kaliber een dienst te bewijzen als het gaat om kantoorinrichting. Het kantoormeubilair was aan vervanging toe: van de balie beneden tot aan de ICT-afdeling boven. Dit omvangrijke project is in fases uitgevoerd. Belangrijk, want zo bleef het bedrijf gewoon operationeel tijdens het herinrichten. De verschillende vleugels en verdiepingen werden 1 voor 1 voorzien van nieuw kantoormeubilair.

Toelichting op dit project

Naast de kantoortuinen te voorzien van duo-bureaus, monitorsteunen, stroommodules en ladeblokken, was er ook behoefte aan meer opbergruimte. Om hier invulling aan te geven, zijn hiervoor schuifdeurkasten geplaatst. De kasten zijn met planken of als hangmapkast uitgevoerd. Verder zijn er op meerdere plaatsen, vergaderoplossingen gecreëerd of  vergaderruimtes ingericht De vergaderruimtes zijn voorzien van kolompoottafels en sledestoelen, dit om het gebruiksgemak te vergroten.

Palmberg duo-bench montage

Kantoren inrichten is wat wij doen

Nadat de levering compleet is en de planning met de klant is afgestemd, gaan de monteurs aan de slag. Te beginnen met de inhuizing van de  kantoormeubelen. Vervolgens worden deze op de juiste plek gezet en waar nodig gemonteerd. Alles voor een mooi resultaat en een werkomgeving die esthetisch, ergonomisch en in functionaliteiten echt een stap vooruit is.

Het verzorgen van een totaalinrichting is helemaal ons ding

Van een lege vleugel naar een compleet ingericht kantoor

Aangezien er verschillende grote open ruimtes in het kantoorpand zijn en er dagelijks veel personeel aan het werk is, zijn er duo-bureaus gebruikt om de ruimtes zo goed mogelijk te benutten. Een duo-bureau is een combinatie van 2 bureaus die aan elkaar vastgekoppeld zijn. De bureaubladen kunnen onafhankelijk van elkaar worden versteld in hoogte, zodat elke werknemer in eerste instantie de juiste werkhoogte kan instellen. Ook kan er gedurende de dag afgewisseld worden tussen zittend en staand werken.

  • De werkplek is klaar voor gebruik, voorzien van elektrificatie, monitorsteunen, CPU-houders en opbouwmodules. De opbouwmodule kan zowel met stroom, als ook met data en/of usb worden uitgevoerd.
  • Door onder de bureaus ladeblokken te plaatsen, kan elke werknemer zijn benodigdheden netjes opbergen. Al met al een hele praktische invulling van deze ruimte.
  • Tussen de bureaubladen zijn akoestische panelen geplaatst zodat galm en ander storend geluid in de open ruimte wordt tegengegaan.

Vragen? Neem contact op

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen? Vul het formulier in

kantoorinrichting clamp montage

    Wellicht voor jou ook interessant