Genoeg inspiratie voor je volgende project

Kantoor ingericht bij oomt in houten

Genoeg inspiratie voor je volgende project

Kantoor ingericht bij oomt

Toelichting op dit project

OOMT is al jaren een klant van TOC Kantoorinrichting, toen er van een verhuizing sprake was, kwamen wij in beeld. Op de nieuwe grotere locatie wilden ze doorbouwen op het bestaande meubilair. Een deel van de meubels werd meegenomen zoals akoestische cabines, bureaustoelen en kasten. Door de extra ruimte op de nieuwe locatie zijn er duo-bureaus, vergadertafels, videobelcabine, vergaderstoelen en kasten bijgekomen. Om de galm in de verschillende ruimtes te verminderen zijn de wanden bekleed met akoestische fotopanelen.

Toelichting op dit project

De buitenwereld ziet je bedrijfsimago in één oogopslag. Door de inrichting af te stemmen op de doelstellingen en sfeer van je bedrijf, wordt de gewenste boodschap direct overgebracht.  Ook de productiviteit van de medewerkers neemt toe in een omgeving die doordacht en inspirerend is.

kantoorinrichting kast ladeblok bureau montage

Kantoren inrichten is wat wij doen

De nieuwe meubels kwamen rechtstreeks van de fabrikant naar de nieuwe locatie. Met behulp van een verreiker konden de bureaus, kasten en vergadertafels makkelijk worden ingehuisd door ons team. 

Van een lege ruimte naar een ingerichte vergaderruimte

Voor de kleine vergaderruimte is gekozen voor een kolompoottafel. Het ovale model tafelblad zorgt voor een zachtere look dan een vierkant tafelblad. De Palmberg vergadertafel uitgerust met stroommodules. Voor de vergaderstoelen is gekozen voor de Kohl Anteo Alu met frisse kleur.  

vergaderopstelling kolompoottafel
kolompoottafel elektrificatie vergaderstoelen
kolompoottafel vergaderstoelen kolompoottafel vergaderstoelen rendering

Behoefte aan ongestoord werken op kantoor?

Onze akoestische cabines bieden vaak de oplossing. Deze cabines reduceren namelijk net die geluiden die jou of je collega’s van het werk houden.

Akoestische vergadercabine Mikomax
OOMT kapstok Hermeta

Vragen? Neem contact op

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen? Vul het formulier in

kantoorinrichting clamp montage

    Wellicht voor jou ook interessant