Genoeg inspiratie voor je volgende project

Meerdere ruimtes ingericht bij Koelewijn bronbemaling

Genoeg inspiratie voor je volgende project

Koelewijn bronbemaling

Toelichting op dit project

Net als Koelewijn Bronbemaling is onze filosofie de klant te ontzorgen en wij zijn pas tevreden als de klant het is. Verschillende ruimtes moesten worden ingericht de kleedruimte, kantine, flexplek en de vergaderruimte. De vergaderruimte moest ook multifunctioneel ingericht worden.

Toelichting op dit project

De kantine is een niet te onderschatte ruimte in een bedrijf. Het moment dat de medewerkers even het werk van zich af kan zetten en genieten van de nodige afleiding. De uitstraling is daarom ook niet gelijk aan die van de kantoorinrichting.  De grote tafels zorgen ervoor dat collega’s gezellig kunnen aanschuiven en met elkaar kunnen gaan praten.

kantoorinrichting palmberg akoestisch paneel

Kantoren inrichten is wat wij doen

Wanneer de levering compleet is komen we in actie. De monteurs zorgen ervoor dat alles in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt. Wij verzorgen de projectmontage op locatie. Ons team zorgt ervoor dat het eindresultaat wordt opgeleverd volgens de ontwerptekening zoals afgesproken.

Van een lege zaal naar een multifunctionele ruimte

Aangezien de vergaderruimte als een multifunctionele ruimte moest worden gebruikt, is er gekozen voor verrijdbare klaptafels die ook onderling koppelbaar zijn. Hierdoor kunnen de tafels eenvoudig in de hoek van de ruimte worden gereden. Zo ontstaat er ruimte voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, maar ook kunnen de tafels als een schoolopstelling worden neergezet voor de scholing van het personeel. Al met al een hele praktische invulling van de deze ruimte.

kantine opstelling rendering
kantine opstelling
kantine opstelling kantine opstelling rendering

Vragen? Neem contact op

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen? Vul het formulier in

kantoorinrichting clamp montage

    Wellicht voor jou ook interessant