Genoeg inspiratie voor je volgende project

Kantoor ingericht bij Magema in Alphen a/d Rijn

Genoeg inspiratie voor je volgende project

Magema BV

Toelichting op dit project

In Alphen aan den Rijn betrok Magema BV een ander pand. Voor het inrichten van het directiekantoor en de vergaderruimte zijn meubels van Palmberg en directiestoelen van Köhl gebruikt. De vergadertafel is verder voorzien van stroompunten door middel van in het tafelblad gefreesde turn boxen. Voor het opbergen van ordners is een lage kastenwand van bijna 10 meter over de gehele breedte geplaatst.

Toelichting op dit project

Hoe wil ik dat mijn bedrijf wordt gezien door klanten? Waar staan wij als bedrijf voor? Welk ontwerp past het best bij ons? Dit zijn belangrijke vragen die beantwoord moeten om tot een mooi eindresultaat te komen. 

directiebureau Köhll Salveo

Kantoren inrichten is wat wij doen

Wanneer de levering compleet is komen we in actie. De monteurs zorgen ervoor dat alles in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt. Wij verzorgen de projectmontage op locatie. Ons team zorgt ervoor dat het eindresultaat wordt opgeleverd volgens de ontwerptekening zoals afgesproken.

Van een lege ruimte naar een volledig ingericht kantoor

Na de projectbespreking met de klant, worden er ontwerptekeningen gemaakt. Hierdoor krijgt de klant een beter beeld van de indeling en de uitstraling van de ruimte en of deze aansluit bij de wensen. Is de ruimte nog te kaal of moeten er meubels uit. Is de kleur wat ik ervan verwacht. Alles om een inrichting af te leveren naar volle tevredenheid. 

vergaderopstelling vergaderruimte palmega rendering
vergaderopstelling vergaderruimte palmega
vergaderopstelling vergaderruimte palmega anteo kantoorinrichting-directieruimte-directiestoel before 750x600px

Vragen? Neem contact op

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen? Vul het formulier in

kantoorinrichting clamp montage

    Wellicht voor jou ook interessant