Genoeg inspiratie voor je volgende project

Kantoorruimtes ingericht bij Perpetual Next

Genoeg inspiratie voor je volgende project

Perpetual Next

Toelichting op dit project

TOC kantoorinrichting kwam voor het eerst in aanraking met Perpetual Next toen ze op zoek waren naar akoestische cabines. Tijdens hun bezoek aan onze showroom ontdekte ze dat TOC meer doet dan alleen cabines. De verschillende types zit/sta bureaus, kasten, pantry, vergadertafel en de bureaustoel showroom maakte indruk. Ook het advies om hun zelfgemaakte cabines te voorzien van andere deuren voor verhoogde akoestiek, in plaats van 2 extra cabines te verkopen, viel in goede aarde.

De grote vergaderruimte

Voor de grote vergaderruimte is er gekozen voor de conference vergadertafel met Palmega poten. Ook is de tafel voorzien van 2 stroommodules. De Drumback vergaderstoelen van Viasit zijn voorzien van wielen.

kantoorinrichting palmberg duo-bureau montage

Kantoren inrichten is wat wij doen

Wanneer de levering compleet is komen we in actie. De monteurs zorgen ervoor dat alles in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt. Wij verzorgen de projectmontage op locatie. Ons team zorgt ervoor dat het eindresultaat wordt opgeleverd volgens de ontwerptekening.

een volledig ingericht kantoor

Door het juiste advies en de goede relatie die is ontstaan, werd er gelijk aan TOC gedacht toen er een extra kantoortuin moest worden ingericht. Ook hier werd gedeeltelijk voor hergebruik gekozen van het oude meubilair met aanvulling van nieuw. Naast de duo-bureaus met akoestische panelen, ontvangstmeubilair, kasten en vergaderruimtes, is het kantoor ook voorzien van beplanting voor een juist klimaat.

montage palmberg duo-bench
montage palmberg duo-bureaus
kantoorinrichting palmberg bureau viasit stroommodule pennenlade
viasit bureaustoel drumback duo-bureau
palmberg duo-bureau montage viasit palmberg duo-bureau opbouwmodule

Behoefte aan ongestoord werken op kantoor?

Onze akoestische cabines bieden vaak de oplossing. Deze cabines reduceren namelijk net die geluiden die jou of je collega’s van het werk houden.

Vragen? Neem contact op

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen? Vul het formulier in

kantoorinrichting clamp montage

    Wellicht voor jou ook interessant