Genoeg inspiratie voor je volgende project

Kantoorinrichting bij Thieme Meulenhoff in Amersfoort

Genoeg inspiratie voor je volgende project

Thieme Meulenhoff

Toelichting op dit project

De klant was voor hun kantoortuinen opzoek naar akoestische oplossingen, via onze akoestische cabine webshop, namen ze telefonische contact op. Een afspraak werd ingepland om de verschillende cabines in onze showroom te testen. De verschillende kleuren voor binnen- en buitenkant te bekijken en de opties door te spreken.

Voordelen van groen op kantoor

Groen staat niet alleen mooi op kantoor, maar planten en bloemen dragen ook bij aan een goede mentale en fysieke gezondheid. Het is geen fabeltje, maar het is bewezen door tal van wetenschappelijke studies. Mensen hebben de groen nodig op kantoor. De aanwezigheid van planten vermindert stress bij collega’s, het ziekteverzuim wordt verlaagd en de CO2 omgezet in zuurstof.

kantoorinrichting beplanting

Beplanting verzorgen is wat wij ook doen

De akoestische cabines hebben de optie van een plantenwand. Wij leveren en beplanten deze green wall ook, door onze eigen in-house bloemisten. Zodat u weer ontzorgt wordt. 

Van een lege ruimte naar een volledig ingericht kantoor

Er zijn verschillende types akoestische cabines. Van de telefooncabine tot de grootste vergadercabine die geschikt is voor 8-personen. De buitenkant van de cabines kunnen in de kleuren wit of cosmos grijs geleverd worden. De binnenzijde  is leverbaar in 40 verschillende kleuren. 

belcabine belcel render
belcabine belcel
belcabine belcel belcabine belcel

Behoefte aan ongestoord werken op kantoor?

Onze akoestische cabines bieden vaak de oplossing. Deze cabines reduceren namelijk net die geluiden die jou of je collega’s van het werk houden.

Vragen? Neem contact op

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen? Vul het formulier in

kantoorinrichting clamp montage

    Wellicht voor jou ook interessant