Vergaderruimtes

Wij gaan voor de beste vergaderruimtes

De beste vergader- ruimtes

De ene vergadering is de andere niet

Een vergadering kan soms een tijd duren, daarom is een inspirerende vergaderruimte wel zo fijn. Creatieve ideeën ontstaan vaak waar mensen zich op hun gemak voelen en worden geïnspireerd. Er zijn vele soorten vergaderruimtes, elk met z’n eigen doel en dus eigen inrichting. Staand vergaderen voor een kort overleg, een brainstormsessie, of een presentatie. Elk heeft zijn eigen interieur wensen. 

Ben je toe aan een nieuwe vergaderruimte of -oplossing? Op deze pagina laten we je zien hoe een goede vergaderruimte eruit kan zien. 

Wellicht voor jou ook interessant

Staat de gewenste ruimte er niet tussen?

Kantoortuin of toch die akoestische oplossing?

In een rumoerige kantoortuin biedt een akoestische cabine uitkomst. In zo’n cabine kan namelijk rustig worden vergaderd, zonder dat je je collega’s in de kantoortuin hoort bellen, geinen, overleggen, of noem maar op. Andersom werkt het ook: de  mensen op de werkvloer kunnen het gesprek wat gevoerd wordt in de cabine ook niet volgen.  

Inrichting van de vergaderruimte is key

Bij een vergaderruimte is het belangrijk dat het zo wordt ingericht, dat de mensen elkaar makkelijk kunnen aankijken. Daarom wordt er vaak gekozen voor een ronde of ovale vergadertafel. Verder zorgen vergaderstoelen op wieltjes ervoor dat de ruimte flexibeler kan worden gebruikt.

TOC kantoorinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van vergaderruimtes. Neem gerust contact op.

Vragen? Neem contact op

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen? Vul het formulier in

kantoorinrichting vergaderruimte montage

    Even terug naar huis