Total Office Concepts Eemland heet vanaf nu TOC kantoorinrichting

Total Office Concepts Eemland heet vanaf nu TOC kantoor-inrichting

Nieuwe look

kwaliteit van leveren blijft onveranderd

Vanaf 2023 gaat Total Office Concepts Eemland verder als TOC kantoorinrichting. Door de jaren heen hebben we onze horizon behoorlijk verbreed als het gaat om het inrichten van ruimtes en zijn we tegenwoordig actief in veel verschillende sectoren. We merkten hierdoor dat naamgeving en corporate design niet helder genoeg communiceerde in onze communicatiemiddelen. Met deze aanscherping in naamgeving en uitstraling hopen we een breder publiek aan te spreken, zonder dat het afbreuk doet aan onze opgebouwde staat van dienst.

Wat dat precies inhoud? Op deze pagina praten we je bij.

Onze visie aangescherpt

meer focus op innovatie en langdurige relaties

Innovatie en de toekomst
TOC bouwt met innovatieve, kwalitatief goede kantooroplossingen aan de toekomst. We bouwen mee aan een wereld waarin mensen prettig en gezond werken en waarin duurzamer met gebruikte materialen omgesprongen wordt. We zetten vooral Made in Europe-producten in, omdat we echt in de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze producten geloven en daardoor onze beloftes na kunnen komen. Met onze kantooroplossingen denken we graag mee aan het realiseren van jouw kantoor van de toekomst.

Passie voor kantooroplossingen
Onze ervaring gaat al meer dan 12 jaar mee. Op die kennis bouwen we de komende jaren door en breiden we deze kennis uiteraard uit. In samenwerking met onze voornamelijk Europese partners, houden we de behoeftes van de klant nauwlettend in de gaten en spelen we waarnodig in op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Onze oplossingen zijn onlosmakelijk verbonden met gezondheid en gemak. Dat is waar we ons voor inzetten. We zijn nu eenmaal nuchter en houden niet van onnodige decoratie. Dat maakt dat onze projecten een verbetering vormen in functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ook vinden we het leveren van goede service belangrijk, wat volgens ons begint bij toegankelijke medewerkers die altijd bereid zijn om je te helpen.

Nieuw logo Nieuwe huisstijl

Bij een aangescherpte visie hoort ook een nieuwe uitstraling. We laten zo zien dat er een frisse wind waait. Het vorige logo hebben we als uitgangspunt genomen en heel kritisch gekeken naar de goede en de minder goede punten ervan. Eén van de minder goede punten was (met een mooi Nederlands woord) de legibility, ofwel de leesbaarheid. Vandaar uit zijn we gaan werken aan een vorm die op verschillende uitingen, achtergronden en bijv. op grote en kleine afstanden nog steeds overeind blijft als het gaat om leesbaarheid. 

TOC kantoorinrichting logo
TOC kantoorinrichting logo
TOC kantoorinrichting logo TOC kantoorinrichting logo

*Swipe om beide varianten te bekijken

Update van het kleurenpalet

De kleuren en vormen passen bij ons professionele, innovatieve en persoonlijke karakter. De kleuren zijn frisser, zakelijker, maar tegelijk ook vriendelijker, wat o.a. refereert aan het opbouwen van persoonlijke relaties. Een visuele opfrisbeurt dus, waar consistentie de basis vormt, maar nog steeds herkenbaar TOC. 

Primaire kleuren

Groen

Dark pastel green

Antraciet

Onyx

Wit

White

Secundaire kleuren

100 %
100 %
100 %
100 %
100 %
100 %
100 %
100 %
100 %
100 %
100 %
100 %

Onze kernwaarden

Persoonlijk
Oplossingsgericht
Attent
Enthousiast
Transparant

Meer onderscheid tussen de verschillende markten

We hebben meer onderscheid gemaakt tussen de verschillende markten, subtiel aangegeven binnen het TOC domein. Binnenkort zullen hier aparte showcase websites voor ontwikkeld gaan worden, te beginnen met TOC kantoorinrchting. TOC kantoorinrichting is ons hoofddomein, maar daarnaast zullen we ons actief bezig houden met het inrichten van scholen, zalen en horecagelegenheden. Deze zullen in de basis dezelfde uitstraling hebben, maar ieder als doel om de desbetreffende bezoeker optimaal te serveren. Hieronder worden deze ‘peilers’ al kort uitgelicht.

Later meer hierover.

Kantoorinrichting

Kantoor- en projectinrichting

Schoolinrichting

Klaslokalen, bibliotheken, aula’s etc

Zaalinrichting

Tribunes, college-, bioscoop- en theaterzalen

Horeca-inrichting

Inrichting, decoratie, verlichting of akoestiekverbetering

Vragen? Neem contact op!

Wij denken graag met je mee en vertellen over de mogelijkheden.

Vragen? Vul het formulier in

    Even terug naar huis